| Chtěli by jste si zahrát CoD MW2 Multiplayer ? Mám tu pro vás návod... | |
|
+20Mecni Krvkin TerestrialnaAntena AreeS Doski jo6t InF4G3n forty hosty42 serinka Boboq Tomasshoot pretorian471 smudlin wolf Agressor erlen8 loliik lampasak Ricmond 24 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
jo6t Vojín
Poèet pøíspìvkù : 1 Join date : 26. 07. 11
| Předmět: Re: Chtěli by jste si zahrát CoD MW2 Multiplayer ? Mám tu pro vás návod... 26.07.11 14:46 | |
| iw4mp dat- chyba aplikace Aplikaci (0xc0000018) se nepodařilo správně spustit. Kliknutím na OK aplikaci ukončete
Zdravím tato chyba se my oběví po dokončení stahování aktualizace. Hru jsem přeinstaloval. Zkoušel spustit jako správce vypínal jsem firewall a pořád nic. Os windows 7. Prosím poraďte jsem v koncích. Děkuji | |
|
| |
Doski Vojín
Poèet pøíspìvkù : 2 Join date : 29. 07. 11
| Předmět: OMG vždyť tu ten návod vůbec nikde není. 29.07.11 4:25 | |
| Pomoc, ja ten navod nikde nevidim. Wtf? | |
|
| |
Ricmond Admin
Poèet pøíspìvkù : 263 Join date : 29. 10. 09
| Předmět: Re: Chtěli by jste si zahrát CoD MW2 Multiplayer ? Mám tu pro vás návod... 29.07.11 7:58 | |
| Návod na instalaci najdete zde >>> Návod na instalaci <<<jo6t Nejlepší je udělat reinstal hry ale pokud se chyba pořád opakuje tak si nejsem jistý kde bys mohl dělat chybu. Ještě mě napadá jestli nemáš Nod 32 otom už víme že způsobuje problémy ale většinou to psalo hlásku ( Program IW4mp přestal pracovat ) _______________________________________________________________________________________________________________________Odkaz na stahovaní z uložto.cz>>> Call of Duty Modern Warfare 2 - Multiplayer <<<Odkaz na stahovaní z HellShare>>> Call of Duty Modern Warfare 2 - Multiplayer <<<Návod na instalaci najdete zde >>> Návod na instalaci <<< | |
|
| |
Doski Vojín
Poèet pøíspìvkù : 2 Join date : 29. 07. 11
| Předmět: Re: Chtěli by jste si zahrát CoD MW2 Multiplayer ? Mám tu pro vás návod... 30.07.11 4:56 | |
| Ok děkuju, ale jak tak čtu, tak se na to možná rovnou vykašlu, protože mám Win7 a Nod32, tak nevim no. S tím Nod32 a víte to 100%? Jestli třeba nejde udělat u toho programu vyjímku a pak to možná půjde.. | |
|
| |
Ricmond Admin
| Předmět: Re: Chtěli by jste si zahrát CoD MW2 Multiplayer ? Mám tu pro vás návod... 30.07.11 5:03 | |
| Zkus to já nod 32 nemám ale par lidem to už dělalo neplechu tak si změnili antivir a pak už to bylo bez problémů. _______________________________________________________________________________________________________________________Odkaz na stahovaní z uložto.cz>>> Call of Duty Modern Warfare 2 - Multiplayer <<<Odkaz na stahovaní z HellShare>>> Call of Duty Modern Warfare 2 - Multiplayer <<<Návod na instalaci najdete zde >>> Návod na instalaci <<< | |
|
| |
AreeS Vojín
Poèet pøíspìvkù : 2 Join date : 09. 09. 11
| Předmět: Help ;((( 09.09.11 5:40 | |
| | |
|
| |
TerestrialnaAntena Vojín
Poèet pøíspìvkù : 1 Join date : 10. 09. 11
| Předmět: hmm 11.09.11 1:28 | |
| Hmm urobil som vsetko podla navodu a ide mi to .... lenze mam problem taky ... ked som hral single player mal som vsetky detaily na max aj vertical sync every frame 4x AA a hra mi sla v pohode stabilne nad 50 FPS lenze ked zapnem Multi player ... to je katastrofa dam si vsetko na LOW vypnem co sa da a v akcii mam tak 10-15 FPS nechapem to proste .... pritom MAM 4GB RAM , core I5 , GT 555M
| |
|
| |
AreeS Vojín
Poèet pøíspìvkù : 2 Join date : 09. 09. 11
| Předmět: Help :D 11.09.11 1:51 | |
| Ricmonde pls pomoc jak jsem uz psal vse jsem udelal podle navodu a kdyz se to aktualizovalo tak to hodilo chybu (0x0000018) Tak nejak... a pak jsem na YT nasel navod jak tu chybu zrusit tak jsem do MW2 slosky hodil iw4mp.dot nobo tak nejak a kdyz jsem spustil tak (iw4mp prestal pracovat) Pls pomocte | |
|
| |
Ricmond Admin
| Předmět: Re: Chtěli by jste si zahrát CoD MW2 Multiplayer ? Mám tu pro vás návod... 13.09.11 1:35 | |
| - AreeS napsal:
- Ricmonde pls pomoc jak jsem uz psal vse jsem udelal podle navodu a kdyz se to aktualizovalo tak to hodilo chybu (0x0000018) Tak nejak... a pak jsem na YT nasel navod jak tu chybu zrusit tak jsem do MW2 slosky hodil iw4mp.dot nobo tak nejak a kdyz jsem spustil tak (iw4mp prestal pracovat) Pls pomocte
Ahoj chci se tě zeptat, jaký používáš antivir jestli nod 32 tak je to jasný ten způsobuje chybu iw4mp.exe přestal pracovat. - TerestrialnaAntena napsal:
- Hmm urobil som vsetko podla navodu a ide mi to .... lenze mam problem taky ... ked som hral single player mal som vsetky detaily na max aj vertical sync every frame 4x AA a hra mi sla v pohode stabilne nad 50 FPS lenze ked zapnem Multi player ... to je katastrofa dam si vsetko na LOW vypnem co sa da a v akcii mam tak 10-15 FPS nechapem to proste .... pritom MAM 4GB RAM , core I5 , GT 555M
To netuším, proč ti to dělá ale zkusil bych aktualizovat ovladač grafiky. Ještě jsem sem na fórum dal seznam chyb a jejich odstranění to najdete >>> ZDE <<<_______________________________________________________________________________________________________________________Odkaz na stahovaní z uložto.cz>>> Call of Duty Modern Warfare 2 - Multiplayer <<<Odkaz na stahovaní z HellShare>>> Call of Duty Modern Warfare 2 - Multiplayer <<<Návod na instalaci najdete zde >>> Návod na instalaci <<< | |
|
| |
Krvkin Vojín
Poèet pøíspìvkù : 1 Join date : 10. 11. 11
| Předmět: Re: Chtěli by jste si zahrát CoD MW2 Multiplayer ? Mám tu pro vás návod... 10.11.11 12:37 | |
| porad to chce steam a haze to chybu napis pls co stim ja bych rad | |
|
| |
Ricmond Admin
| Předmět: Re: Chtěli by jste si zahrát CoD MW2 Multiplayer ? Mám tu pro vás návod... 11.11.11 10:52 | |
| - Krvkin napsal:
- porad to chce steam a haze to chybu napis pls co stim ja bych rad
Jestli to chce Steam tak si někde udělal chybu určitě jsi špatně vložil crack. _______________________________________________________________________________________________________________________Odkaz na stahovaní z uložto.cz>>> Call of Duty Modern Warfare 2 - Multiplayer <<<Odkaz na stahovaní z HellShare>>> Call of Duty Modern Warfare 2 - Multiplayer <<<Návod na instalaci najdete zde >>> Návod na instalaci <<< | |
|
| |
Mecni Vojín
Poèet pøíspìvkù : 2 Join date : 07. 01. 12
| Předmět: Singlplayer 26.01.12 13:26 | |
| Cau. Prosim vas mam takovy problem kdyz jsem nainstaloval CoD 6 MW2 a spustil singlplayer tak mi normálně fungoval ale kdyz jsem nainstaloval multiplayer tak mi singlplayer prestal fungovat a psalo mi to IWNET INVALIDVERSION. Nevite co s tim? Jestli by neslo aby fungovalo Singl i Multi. Byl bych vdecny jestli by to slo vyresit a diky moc za odpovedi a vasi trpelivost. | |
|
| |
Ricmond Admin
| Předmět: Re: Chtěli by jste si zahrát CoD MW2 Multiplayer ? Mám tu pro vás návod... 27.01.12 11:05 | |
| Zkus si znova nahrát crack na singlplayer ale nejspíš si tím poškodíš Multiplayer ale nevím to jistě a navíc za zkoušku nic nedáš. _______________________________________________________________________________________________________________________Odkaz na stahovaní z uložto.cz>>> Call of Duty Modern Warfare 2 - Multiplayer <<<Odkaz na stahovaní z HellShare>>> Call of Duty Modern Warfare 2 - Multiplayer <<<Návod na instalaci najdete zde >>> Návod na instalaci <<< | |
|
| |
Mecni Vojín
Poèet pøíspìvkù : 2 Join date : 07. 01. 12
| Předmět: Re: Chtěli by jste si zahrát CoD MW2 Multiplayer ? Mám tu pro vás návod... 28.01.12 7:40 | |
| Diky za typ Ricmonde ale to jsem zkousel a Multiplayer se mi poskodi. Co se da delat. Diky za snahu
| |
|
| |
TommY19980 Vojín
Poèet pøíspìvkù : 1 Join date : 28. 02. 12
| Předmět: Re: Chtěli by jste si zahrát CoD MW2 Multiplayer ? Mám tu pro vás návod... 28.02.12 13:50 | |
| - smudlin napsal:
- Mě to bez toho základního cracku na MP nefaká když tam dám ten crack na mp iw4mp.exe tak to hodi ten error jak na tom obrázku...
necitas | |
|
| |
gizi Vojín
Poèet pøíspìvkù : 2 Join date : 02. 03. 12
| Předmět: Re: Chtěli by jste si zahrát CoD MW2 Multiplayer ? Mám tu pro vás návod... 02.03.12 8:26 | |
| chtel bych prosim poradit udelam vsechno podle navodu vsechno zkopiruju tam kde mam zacnou se mi stahovat ty aktualizace.... najede 100% a skoci mi iw4mp.dat prestal pracovat nevite co stim ? dekuju | |
|
| |
Ricmond Admin
| Předmět: Re: Chtěli by jste si zahrát CoD MW2 Multiplayer ? Mám tu pro vás návod... 08.03.12 3:01 | |
| A máš v počítači nainstalovaný tohle NET Framework 4.0 a Microsoft Visual C + + 2008 jestli ne tak bez toho ti to nepůjde. _______________________________________________________________________________________________________________________Odkaz na stahovaní z uložto.cz>>> Call of Duty Modern Warfare 2 - Multiplayer <<<Odkaz na stahovaní z HellShare>>> Call of Duty Modern Warfare 2 - Multiplayer <<<Návod na instalaci najdete zde >>> Návod na instalaci <<< | |
|
| |
gizi Vojín
Poèet pøíspìvkù : 2 Join date : 02. 03. 12
| Předmět: Re: Chtěli by jste si zahrát CoD MW2 Multiplayer ? Mám tu pro vás návod... 08.03.12 12:40 | |
| to musim nainstalovat zvlašt nebo to bude nekde u te hry nebo u toho craku ? | |
|
| |
Ricmond Admin
| Předmět: Re: Chtěli by jste si zahrát CoD MW2 Multiplayer ? Mám tu pro vás návod... 08.03.12 13:46 | |
| Musíš si to nainstalovat zvlášť jsou to prakticky Windows aktualizace >>> Net Framework 4.0 <<< ale na Microsoft Visual C + + 2008 odkaz nemam ten si musíš najít sám. _______________________________________________________________________________________________________________________Odkaz na stahovaní z uložto.cz>>> Call of Duty Modern Warfare 2 - Multiplayer <<<Návod na instalaci najdete zde >>> Návod na instalaci <<< | |
|
| |
vojte Vojín
Poèet pøíspìvkù : 1 Join date : 30. 03. 12
| |
| |
Ricmond Admin
| |
| |
Ponky Vojín
Poèet pøíspìvkù : 2 Join date : 14. 01. 12
| Předmět: Re: Chtěli by jste si zahrát CoD MW2 Multiplayer ? Mám tu pro vás návod... 15.04.12 4:48 | |
| nejaký nový návod nieje? už mám absťaky | |
|
| |
Ricmond Admin
| Předmět: Re: Chtěli by jste si zahrát CoD MW2 Multiplayer ? Mám tu pro vás návod... 16.04.12 4:36 | |
| Co takhle zkusit Call of Duty Modern Warfare 3 COOP a Multiplayer online návod najdeš tady na fóru. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Chtěli by jste si zahrát CoD MW2 Multiplayer ? Mám tu pro vás návod... | |
| |
|
| |
| Chtěli by jste si zahrát CoD MW2 Multiplayer ? Mám tu pro vás návod... | |
|