Ahoj pařani zatím jsem jenom na začátku v Singleplayeru a hra se mi líbí. Zato Multiplayer je velkým zklamáním hra jako taková ani ne i když jsme s kámošem říkali, že vzali plno věcí z Modu pro COD4 ( K3 modu, X4 modu, WaffleModu, atd... ) a použili to, plus nějaký věci navíc, ale jak sem psal hra je pěkná. Jenomže když se chcete připojit na server tak si můžete vybrat jenom typ hry a dáte připojit potom už nic ovlivnit nejde automaticky Vám to najde server a připojí Vás to. Nemůžete si vybrat ani za jakej tým budete bojovat vše se děje bez vašeho zásahu. Když chcete hrát s kamarádem tak si ho musíte najit přes Stream (online účet), kde ho máte v přátelích a doufáte že je na serveru místo aby Vás to tam připojilo. Takže Multiplayer tímto hodně zkazili a tím myslim hodně!! Je tam ještě jedna možnost SPECIAL OPS kde můžete hrát online s jedním kamarádem.
TheDarkness Seržant
Poèet pøíspìvkù : 73 Join date : 14. 11. 09 Age : 30 Location : Praha 4
Předmět: Multiplayer / Singleplayer 14.11.09 3:11
Kdyz sem to slysel jak posrali Multiplayer a jak bude fungovat ze si tam ani nevyberes sam stranu tak sem myslel ze bouchnu nervama.....Takhle neskutecne zdelat tak dobrou hru...Proc to nemuze byt normalni multiplayer jako u CoD 4 ?........Neeeeee,pani z Activision to musi udelat tak jak jim to pride vhodne a serou na ostatni.............:-/ Mno ale jinak Singleplayer vypada vic nez skvele....Uz se nemuzu dockat az na Vanoce dostanu original CoD 6 To bude rezba...A doufam ze ten sigleplayer je aspon trochu dlouhej a ne jak treba CoD 1 :-/.....Tentokrat si ten pribeh budu vychnutnavat a ne hnat dopredu abych byl uz END x)
Ricmond Admin
Poèet pøíspìvkù : 263 Join date : 29. 10. 09
Předmět: Re: První dojmy 14.11.09 6:11
Nechci tě zklamat ale slyšel jsem že se dá Singleplayer dohrát za 4 hodiny. Mě osobně to bude trvat dýl nemám tolik času abych u toho mohl sedět v kuse tak dlouho. Zkoušel jsem s kámošem hrát SPECIAL OPS a paráda, můžeš to hrát sám a nebo ve dvou plněj se tam různý mise, natchlo mě to.
TheDarkness Seržant
Předmět: Skoda 14.11.09 7:28
4 Hodiny ? No to snad ne ? Achjo,ja cekal aspon tak 10 hod Mno ale porad lepsi nez CoD to sem dohral do 1 - 1,5 hod....Ale stejnak 4 hod je strasne malo Takova pecka by chtela poraaaadne dlouhej Singplayer x) Jinak ale ani to me neodradi a urcite si to koupim x) Tesim se predevsim na ten zminovany SPECIAL OPS x) Jo a mam otazku - Asi Zombie Kolo nejaky (Jako bylo napr. CoD 5 - Nacht Der Untoten) Tam asi neni co ? x)
Ricmond Admin
Předmět: Re: První dojmy 14.11.09 11:50
Je taky možný že měl tu nejlehčí uroveň když to hrál, potom mu to trvalo jenom 4 hodiny a chtěl se vytáhnout. Ten SPECIAL OPS je fakt špička. Co se týče modu tak tam nejsou žadný.
Pár Screenshots z Singleplayeru
TheDarkness Seržant
Předmět: x) 14.11.09 12:30
Jinak ja sem UNKNOWN LAMA ze Zombii x) Jinak ty screeny vypadaj fakt krute x) Hele a je tam nejaky speicficky "boss" jako byl v CoD 4 Zakhaev ? Ja sem si tedka nejsem jistej jestli tam je nejakej boss x) Hele a ty screeny to je maximalni grafika ? Jako myslim vsechny detaily na max na plno ? x) Jinak ja to budu zasadne parit bud na predposledni nebo posledni obtiznost x) Sou tam zase 4 opbtiznosti ne ? x)
Ricmond Admin
Předmět: Re: První dojmy 15.11.09 11:23
Nějakej bos tam je ale ještě jsem to nedohrál tak ti nepovim kdo to je. Ohledně těch Screenshots hraju to v rozlišení 1152x864 a detajly na max asi nebudou ale na fórum je dát takhle velký nemůžu tak jsem je musel zmenšit a to jim trošku ubere na kvalitě. A jak ses ptal tak hra má 4 obtížnosti (Recruit, Regular, Hardened, Veteran)
Video z výcviku
-CZ- Admin
Poèet pøíspìvkù : 36 Join date : 01. 11. 09
Předmět: Re: První dojmy 15.11.09 13:15
Můžete se podívat na screeny ze single playeru. Jsou na našich hlavních stránkách http://ghostsoldier.webnode.cz. Hlavní boss v téhle hře je, ale pokud ti ho prozradím tak ti zkazím překvapení. Je totiž utajenej a identifikuje se až skoro na konci celé hry.
TheDarkness Seržant
Předmět: ...... 16.11.09 5:54
Hmm,jenom tak malo si vycvik daval x) Myslite ze muj pocitac - GeForce 9800 GT - 4 GB RAM - Intel Core 2 Quad CPU Q9300 @ 2.50 GHz - Windows XP Professional x64 Edition SP 2 - utahne CoD 6 na max ?
-CZ- Admin
Předmět: Re: První dojmy 16.11.09 6:45
JJ myslím, že ti to utáhne tu hru v max rozlišení. Minimální konfigurace na CoD MW2 je OS: Windows Vista/XP Procesor: AMD 64 3200+ nebo Intel Pentium 4 3.0GHz Memory: 16 GB volného místa na disku / 512 MB RAM (XP) / 1GB RAM (Vista). Video Card: Shader 3.0 256 MB nVidia GeForce 6600GT / ATI Radeon 1600XT.
Ricmond Admin
Předmět: Re: První dojmy 16.11.09 8:18
Jo výcvik je krátkej, ještš předtim tam střílíš na terče a hodíš si granát + ukázka z videa.
TheDarkness Seržant
Předmět: Stejne 16.11.09 10:44
Prakticky se ten trenink nelisi od predchozich dilu x) Aspon co si napsal - Hazeni nadem a strileni na terce x) Porad to same akorat jine prostredi A jake strany tam sou ? Myslim OpFor atd........ x)
Ricmond Admin
Předmět: Re: První dojmy 26.11.09 12:30
Na konci hry se Vám jako bonus otevře muzeum dám sem video.
Ricmond Admin
Předmět: Re: První dojmy 09.12.09 7:08
Česká videorecenze od Tiscali Games
TheDarkness Seržant
Předmět: END 25.12.09 4:02
Tak se dohral CoD 6 (Mam to dohrane uz davno jen sem zapomnel o tom napsat) - musim rict - fakt smekam Activisionu - ten END je fakt krutej a ze zradce bude Sharperd to sem fakt necekal END je bezesporu nejpromakanejsi.....Kezby ta petice na MultiPlayer vysla Mno uvidime
-CZ- Admin
Předmět: Re: První dojmy 08.02.10 18:33
Popis perků je už kompletní. Podařilo se nám udělat všechny perky na úroveň PRO. Najdete je na našich stránkách v sekci Návody. Snad Vám to pomůže při paření tohoto multiplayeru.
Ricmond Admin
Předmět: Re: První dojmy 10.03.10 15:10
Tak dnes jsem si zase po dlouhý době šel zahrát COD MW2 a nesklamala mě tahle suprová hra, celkem jsem u ní strávil 20 minut a z toho jsem hrál 5 minut víc času už jsem tý hře dát nechtěl, ono to nebylo ani hraní spíš to bylo stalí připojování a to můj záměr opravdu nebyl spíš bych rád hrál no co nemůžeme mít vše co si přejem. A já si zase dám tak dva až tři měsíce pauzu a pak to zkusim znova a to jenom proto že je mi líto těch peněz co jsem do toho investoval.
Ricmond Admin
Předmět: Re: První dojmy 29.05.10 7:18
Poslední dobou jsem začal hrát Call of Duty Modern Warfare 2 a byl jsem mile překvapen. To co mě nejvíc odrazovalo hrát Multiplayer bylo zdlouhavé připojovaní atd... a je to pryč konečně ten Steam opravily. Jenom ta účinost zbraní mě zarazila a co nejvíc mě překvapilo je že mě protivník podřízne na vzdálenost kam mi moje brokárna ani nedostřelí což je hodně divný už mi o tom říkal kamarád ale když se mi to stalo na vlastní kůži stejně mě to překvapilo, jinak je ta hra dobrá. Doufám, že další pokračování Call of Duty bude mnohem lepší když tu hru vytváří jiná společnost.