Předmět: Re: Chtěli by jste si zahrát CoD MW2 Multiplayer ? Mám tu pro vás návod... 10.11.10 14:28
Návod na instalaci
1)Jako první musíte mít nainstalovanou hruCall of Duty Modern Warfare 2pak si musíte stáhnout potřebné soubory odkazy na stahování najdete zde
Odkaz na stahovaní zuložto.cz >>>Call of Duty Modern Warfare 2 - Multiplayer<<<
Odkaz na stahovaní zHellShare.cz >>>Call of Duty Modern Warfare 2 - Multiplayer<<<
2) tak se nám stáhl RAR archiv ten si otevřeme a všechno vněm označíme a vložíte do složky s hrou.
3) když už máme všechno z RAR archivu vložený ve hře tak teď si otevřeme iw4mp.cfg dokument ( ten můžete otevřít třeba v poznámkovém bloku nebo v WordPadu ) všechno smažeme a přepíšeme to podle obrázku
4) potom si otevřeme alterlWnet_configure a tam napíšeme svojí herní přezdívku
5) Potom spustíte hru a začne se stahovat aktualizace
6) po aktualizaci se Vám otevře okno a do něj musíte napsat tento text I am aware of the repercussions of cheating, and will do my utmost best to ensure I do not cheat.
Naposledy upravil Ricmond dne 03.08.11 13:07, celkově upraveno 5 krát
smudlin Desátník
Poèet pøíspìvkù : 31 Join date : 08. 11. 10
Předmět: Re: Chtěli by jste si zahrát CoD MW2 Multiplayer ? Mám tu pro vás návod... 11.11.10 7:30
trosku jinak tak to prepisu )
smudlin Desátník
Předmět: Re: Chtěli by jste si zahrát CoD MW2 Multiplayer ? Mám tu pro vás návod... 11.11.10 7:39
hmm..porad to pise ze potrebuju steam:((
smudlin Desátník
Předmět: Re: Chtěli by jste si zahrát CoD MW2 Multiplayer ? Mám tu pro vás návod... 11.11.10 7:59
Single player faka kdyz si ho cracknu ale kdyz cracknu tim crackem na MP multiplayer tak to hodi tuto chybu...Ale kdyz dam normalni crack 3mb na MP tak to faka a pise mi to ze nemam steam ale ja tam potrebuju dat ten crack s te sady...ale proste to pise tady ty kraviny...
Ricmond Admin
Poèet pøíspìvkù : 263 Join date : 29. 10. 09
Předmět: Re: Chtěli by jste si zahrát CoD MW2 Multiplayer ? Mám tu pro vás návod... 11.11.10 8:51
jak si napsal že si to měl v tom iw4mp.cfg napsaný trošku jinak tak sto měl přepsat a ne dávat tam jiný crack to je jasný že ti to nepůjde ty použiješ soubory z jednoho a crack z jiného ten crack není přizpůsobený aby spolupracoval stě madle souborama musíš použít jen to co sis stáhl a ne kombinovat to i zvěcma od jinud. teď bude nejlepší to udělat celí znova a musíš si dat lepší pozor abys neudělal chybu. Já sem to kvůli tomu návodu taky dělal všechno od znova a opravdu to běží bez problému.
smudlin Desátník
Předmět: Re: Chtěli by jste si zahrát CoD MW2 Multiplayer ? Mám tu pro vás návod... 11.11.10 9:02
Mě to bez toho základního cracku na MP nefaká když tam dám ten crack na mp iw4mp.exe tak to hodi ten error jak na tom obrázku...
smudlin Desátník
Předmět: Re: Chtěli by jste si zahrát CoD MW2 Multiplayer ? Mám tu pro vás návod... 11.11.10 9:02
no a kdyz tam dam ten normalní co tam nemá být tak to funguje a pise to ze potrebuj steam...
smudlin Desátník
Předmět: Re: Chtěli by jste si zahrát CoD MW2 Multiplayer ? Mám tu pro vás návod... 11.11.10 9:04
a když tam dám ten crack co tam mám dát tak to haže ten error
Ricmond Admin
Poèet pøíspìvkù : 263 Join date : 29. 10. 09
Předmět: Re: Chtěli by jste si zahrát CoD MW2 Multiplayer ? Mám tu pro vás návod... 11.11.10 9:19
Tak si zkus stáhnout tohle jsou to soubory ode mě ze hry a nahrad jimy ty tvý, možná ten spouštěcí soubor máš poškozený.