Co musíme udělat aby jsme mohli mít první Map Pack dám jsem rovnou to co se mi zobrazilo když jsem to chtěl stáhnout přes Steam.
Stahovatelný obsah
Vyžaduje základní hru Call of Duty: Modern Warfare 2 na Steam, aby hra.
Prodám Call of Duty: Modern Warfare 2 - stimulem Map Pack DLC
13,99 € Přidat do košíku
O hře
Modern Warfare 2 stimulační balíček přináší další akce-sbalil multiplayer mapy, včetně zbrusu-nová bojiště a legendární-fan favorité z Call of Duty 4: Modern Warfare.
Při nákupu, bude tento obsah automaticky stahovat a začleněna do hry; DLC nebude uvedena jako samostatná položka ve vašem Steam knihovně.
Chcete-li zobrazit další obsah, proveďte následující:
1) Přihlaste se do Steam
2) Přejděte do svého seznamu knihovny
3) Právo-klikněte na hru
4) Vyberte "View obsahu ke stažení".
Požadavky na systém
OS: Microsoft Windows XP nebo Windows Vista (Windows 95/98/ME/2000 nejsou podporovány)
Procesor: Intel Pentium 4 3,2 GHz nebo AMD Athlon 64 3200 + procesor nebo vyšší podporu
Paměť: 1 GB RAM
Grafika: 256 MB NVIDIA GeForce 6600GT nebo lepší nebo ATI Radeon 1600XT nebo lepší
DirectX
: Microsoft DirectX (R) 9.0c
Pevný disk: 12 GB volného místa na pevném disku
Zvuk: 100% DirectX 9.0c kompatibilní zvuková karta
Internet: Širokopásmové připojení a služby potřebné pro Multiplayer připojení. Připojení k internetu pro aktivaci.
Co-op/Multiplayer Hosting: Chcete-li hostitel Co-op nebo MP zápasy, 2 GHz dual-core procesor nebo lepší, je doporučeno.
2009 Activision Publishing, Inc Activision a Modern Warfare jsou registrované ochranné známky společnosti Activision Publishing, as Všechna práva vyhrazena. Hodnocení ikona je registrovaná ochranná známka Entertainment Software Association. Všechny ostatní obchodní značky a názvy jsou majetkem jejich příslušných vlastníků.